Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger

Ved besøg på min hjemmeside accepterer du denne cookie- og privatlivspolitik.

Oversigt:

1. Generelt
2. Cookies
2.1 Hvad er Cookies?
2.2 Så lang tid opbevares cookies
2.3 Sådan sletter du cookies
2.4 Sådan undgår du cookies
2.5 Hvad cookies bruges til på hjemmesiden
2.6 Google Analytics (trafikmåling)
2.7 Jetpack (trafikmåling)
3. Brug af personoplysninger
3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
3.2 Beskyttelse af personoplysninger
4. Ejeroplysninger

 1. Generelt

Når du besøger denne hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser til de indsamlede oplysninger.

Der indsamles oplysninger om dig på to måder:
– Ved brug af cookies
– Ved at du selv afgiver oplysninger

2. Cookies

Cookies anvendes til følgende formål:
– Indstillinger, så vi kan huske dine præferencer.
– Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger hjemmesiden.

2.1 Hvad er cookies?

Denne hjemmeside anvender cookies i henhold til ovenstående formål. Første gang du besøger hjemmesiden, modtager du automatisk en eller flere cookies. Du  modtager endvidere cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider til hjemmesiden. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser (f.eks. Internet Explorer, Microsoft Edge, Firefox, Google Chrome, Safari, Opera el. lign.) og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, da indstillinger huskes. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2.2 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg på hjemmesiden.

2.3 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem, slette eksisterende eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie.

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.5 Hvad cookies bruges til på hjemmesiden

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Hjemmesiden anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:
– Google Analytics (trafikmåling)
– Pinterest
– Goodreads

2.6 Google Analytics (trafikmåling)

Hjemmesiden bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, e-mail og holdninger til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af hjemmesiden. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, skal du rette henvendelse på vibeke@vibekemouridsen.com. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om brugeroplysningerne håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på hjemmesiden.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

4. Ejeroplysninger

Denne hjemmeside udbydes af:

Vibeke Mouridsen
Hovgårdsvej 23
7100 Vejle
Telefon: 75 85 32 76
Email: vibeke@vibekemouridsen.com

Sidst opdateret 8. oktober 2017.